Europa Conference League

Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει μέχρι και εκπαιδευμένα σκυλιά για τον τελικό του Conference League!

Στα αυστηρά και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του αποψινού τελικού στην OPAP Arena, συμπεριλαμβάνονται και ειδικά εκπαιδευόμενοι σκύλοι.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκονται ήδη οι πρώτοι οπαδοί του Ολυμπιακού, που μετακινούνται οργανωμένα με το τρένο από το Νέο Φάληρο, για τον μεγάλο τελικό του Conference League απέναντι στη Φιορεντίνα.

Όπως και στο ΣΕΦ και το «Γ. Καραϊσκάκης», πολλώ δε μάλλον και στην OPAP Arena υπάρχει τεράστια αστυνομική δύναμη για την ομαλή μετάβαση των οπαδών και την είσοδο αυτών στο γήπεδο, καθώς, τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός για το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό ραντεβού.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. έχει «επιστρατεύσει» μέχρι και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, οι οποίοι βρίσκονται μαζί με τους εκπαιδευτές τους στα πέριξ της OPAP Arena, ελέγχοντας και τσεκάροντας τόσο για παράνομες ουσίες, όσο και για διάφορα άλλα αντικείμενα.



Conference League: Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει μέχρι και εκπαιδευμένα σκυλιά

Βέβαια, πέραν των άλλων προληπτικών μέτρων, η αστυνομικές Αρχές έχουν μεταφέρει και την «Αύρα» κοντά στο γήπεδο, το θωρακισμένο όχημα εκτόξευσης νερού.


Conference League: Η αστυνομία έχει επιστρατεύσει μέχρι και εκπαιδευμένα σκυλιά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x